καθημερνά από τις 8 π.μ. εως τις 7 μ.μ.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΥ

 10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Η μεγάλη εμπειρία μας σε συνδυασμό με το άριστα εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό μας, Γεωπόνοι Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης μας κάνει ικανούς να ανταπεξέλθουμε σε κάθε δύσκολη περίσταση.

Όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, είναι , άοσμα, ακίνδυνα, δεν αφήνουν ίχνη στις επιφάνειες, έχουν υπολειμματική δράση και συνοδεύονται από τις αντίστοιχες άδειες και τα δελτία δεδομένων ασφαλείας (MSDS).

Υπάρχει άμεση ανταπόκριση σε κάθε πρόβλημα πελάτη μας, εντός 24 ωρών. 

Όλες οι εργασίες γίνονται με υπευθυνότητα και το χαμηλότερο κόστος της αγοράς.

Οι εφαρμογές γίνονται με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα (ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης, ψεκαστήρες υψηλής πίεσης, εκνέφωτες ψυχρού αέρα, εκνεφωτές θερμού αέρα).

Παρέχουμε πιστοποιητικό για οποιαδήποτε εργασία.

Είμαστε κοντά σας 7 ημέρες την βδομάδα και 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Όλες οι εφαρμογές καταγράφονται σε μηχανογραφημένο σύστημα παρακολούθησης και στα αποτελέσματα γίνεται στατιστική ανάλυση των ευρημάτων. 


Σχετικά με εμάς

Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με τη συνεχή εκπαίδευση και συμμετοχή σε σεμινάρια, των επιστημόνων της εταιρείας Απεντομώσεις Πάρος, την καθιστά μοναδική στον σχεδιασμό προγράμματος  (απεντόμωσης, μυοκτονίας και απολύμανσης) για οποιοδήποτε χώρο και περίσταση στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Οι Απεντομώσεις Πάρου εξυπηρετούν και τα γύρω νησιά των Κυκλάδων.

Η αποστολή μας

Σε όποια εργασία και αν αναλαμβάνουμε (απεντομώσεις, μυοκτονίες, απολυμάνσεις κ.ά.), αποστολή μας είναι να μας βλέπετε σαν έμπιστους και ειδικούς συνεργάτες . Εκτός από τους ελέγχους από ελεγκτικούς μηχανισμούς, οι πελάτες μας επιθεωρούνται από τους δικούς τους πελάτες με τα αυστηρότερα κριτήρια. Στις επιθεωρήσεις αυτές είναι τιμή μας που δέχονται τα καλύτερα σχόλια. 

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΑΡΟΥ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

2284301089

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΑΡΟΣ

PEST CONTROL PAROS

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

6957773547