καθημερνά από τις 8 π.μ. εως τις 7 μ.μ.

Απεντομώσεις Πάρος

Απεντόμωση με Εγγύηση & Ποιότητα

Γιατί είναι αναγκαία η απεντόμωση σπιτιού;

Ας ξεκινήσουμε από τον βασικότερο: Oι κατσαρίδες ζουν σε υπονόμους και συσσωρευμένα σκουπίδια και συσπειρώνονται, ειδικά σε περιόδους με υψηλά επίπεδα υγρασίας. Λόγω του περιβάλλοντος στο οποίο τρέφονται και μεγαλώνουν, μεταφέρουν μικρόβια αλλά και πολύ σοβαρές ασθένειες. Οι κατσαρίδες και τα παράγωγα τους, ως φορείς αυτών των ασθενειών, μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στον άνθρωπο , ξεκινώντας από τη σαλμονέλα και τον τύφο, έως και δερματίτιδες ή αλλεργικές αντιδράσεις. Οι κατσαρίδες και τα παράγωγα τους έχουν λάβει, επίσης, σημαντικό μερίδιο ευθύνης για προβλήματα που σχετίζονται με το αναπνευστικό σύστημα, ειδικά για ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες, όπως τα παιδιά και οι καρδιοπαθείς.  

Κατσαριδες
Οι κατσαρίδες είναι έντομα ημιμετάβολα που σημαίνει ότι ο βιολογικός τους κύκλος αποτελείται από το αυγό, τη νύμφη και το τέλειο έντομο. Οι νύμφες μοιάζουν στη γενική μορφολογία με τα τέλεια έντομα, εκτός από το μέγεθος και στο ότι δεν έχουν φτερά. Οι κατσαρίδες είναι νυκτόβια έντομα και φορείς πολλών βακτηριδίων, ιώσεων και μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες. Στην Ελλάδα υπάρχουν τρία είδη κατσαρίδων  

Καταπολέμηση τώρα της ξανθιάς - οικιακής κατσαρίδας (blatella germanica) με την πιο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ και ΑΚΙΝΔΥΝΗ μέθοδο με ΧΡΗΣΗ τροφοελκυστικού δολώματος υπό μορφή γέλης (gel).

Με ειδικό πιστόλι γίνεται τοποθέτηση τροφοελκυστικού δολώματος υπό μορφή γέλης (gel) σε συγκεκριμένα και δυσπρόσιτα σημεία ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου. 

Η Μέθοδος Απεντόμωσης Κατσαρίδας είναι ακίνδυνη.

Η μέθοδος μπορεί να πραγματοποιηθεί 100% ακίνδυνα και χωρίς καμία απολύτως προετοιμασία σε χώρους όπως:

Κατοικίες:

  • Κουζίνα, WC, Αποθήκη, Πατάρι, Υπόφειο, Δωμάτια, Σαλόνι

Καταστήματα:

  • Ζαχαροπλαστεία, Κρεοπωλεία, Αρτοποιεία, Αποθήκες Τροφίμων, Εργοστάσια, Εστιατόρια, Beach bar, Παιδότοποι κ.α.

Δημόσιους φορείς:

  • Σχολεία, Νηπιαγωγεία, Παιδικοί Σταθμοί, Νοσοκομεία, Δημόσιες Επιχειρήσεις.

Απεντόμωση Κατσαρίδων, μέθοδος Gel και τα Πλεονεκτήματα

.Η μέθοδος της διαδοχικής εξόντωσης διασφαλίζει ότι η δραστική ουσία θα φτάσει σε όλο τον πληθυσμό των κατσαρίδων εξαλείφοντας ολοκληρωτικά τοις αποικίες τους.

Εξασφαλίζει άμεσα και άριστα αποτελέσματα. Δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία του χώρου, καμία διακοπή του χώρου , καμία απομάκρυνση από τον χώρο μετά το πέρας των εργασιών. Το gel παραμένει δραστικό για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Η Απεντόμωση Κατσαρίδας είναι ολοκληρωτική στις αποκίες τους?

Με λίγα λόγια ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ

 Οι κατσαρίδες καθώς βγαίνουν από τις φωλιές τους προς εύρεση τροφής, έλκονται και καταναλώνουν το τροφοελκυστικό gel, το οποίο είναι τοποθετημένο σε συγκεκριμένα σημεία - περάσματά τους.

Οι κατσαρίδες καταναλώνοντας το gel, δηλητηριάζονται και πεθαίνουν μέσα στις επόμενες ώρες, αφού προλάβουν όμως να επιστρέψουν στις φωλιές τους. Με τον παραπάνω τρόπο μεταφέρουμε την δραστική ουσία του σκευάσματος στις φωλιές τους και εκμεταλλευόμαστε το φαινόμενο του κανιβαλισμού (οι ζωντανές τρώνε τις δηλητηριασμένες νεκρές) αλλά και της κοπροφαγίας (τρέφονται με τα δηλητηριασμένα περιττώματα τους) που διακρίνει τις κοινωνίες τους.
Με τον τρόπο αυτό, έμμεσα η δραστική ουσία του σκευάσματος μεταφέρεται σταδιακά σε όλο τον πληθυσμό δημιουργώντας μία αλυσίδα θανάτου που εξοντώνει όχι μόνο τις κατσαρίδες που υπάρχουν στον χώρο αλλά και αυτές που μπορεί να προέλθουν από τα αυγά τους.


,