καθημερνά από τις 8 π.μ. εως τις 7 μ.μ.

Απολυμάνσεις

Απολύμανση

Απολύμανση είναι η διαδικασία κατά την οποία μειώνουμε το μικροβιακό φορτίο ενός χώρου, για πλήθος παθογόνων μικροοργανισμών όπως ιούς βακτήρια, μύκητες (συμπεριλαμβανομένων και των SARS-Cov-19, H1N1)  κα.

Μετά το πέρας κάθε εφαρμογής σας παρέχουμε  πιστοποιητικό μικροβιοκτονίας με την ημερομηνία της απολύμανσης, και τα εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ φάρμακα που χρησιμοποιήσαμε. 


Αναλαμβάνουμε ολους τους χώρους όπως: 

  • Εμπορικά καταστήματα, Σούπερ μάρκετ, Φούρνοι, Catering Καφετέριες, Εστιατόρια, Γραφεία, Σπίτια, Βίλες, Ενοικιαζόμενα δωμάτια, Ξενοδοχεία, Resorts,
  •  Νοσοκομείο, διαγνωστικό κέντρο, μικροβιολογικό εργαστήριο,  Ιατρεία, Παιδικοί σταθμοί, Σχολεία κ.α. 
  • Αυτοκίνητα, Ταξί, Λεωφορεία, Ασθενοφόρα, Σκάφη, Πλοία
  •  Βιοτεχνίες, Οικοτεχνίες  Εκκλησίες 

Απολύμανση με Νεφελοψεκασμό ( Fogger)

Ο νεφελοψεκασμός πραγματοποιείται με ειδική συσκευή η οποία απελευθερώνει στον αέρα το απολυμαντικό υγρό σε μορφή νέφους και εισχωρεί και στα πιο απίθανα σημεία.

Το απολυμαντικό διάλυμα διαχέεται στο χώρο με τη μορφή νέφους, πολύ πολύ μικρών σταγονιδίων. Τα μικροσταγονίδια σε συνδυασμό με τον τρόπο εφαρμογής της απολύμανσης έχει σαν αποτέλεσμα την εναπόθεση του απολυμαντικού διαλύματος όχι μόνο στις επιφάνειες αλλά ακόμη και στα πιο απρόσιτα σημεία.

Η αναφερόμενη μέθοδος δεν επιφέρει καμία αλλοίωση ή βλάβη τόσο στον ηλεκτρονικό, ηλεκτρολογικό και μηχανολογικό εξοπλισμό όσο και στις ανοξείδωτες ή υφασμάτινες επιφάνειες. 

Ο τεχνικός εξοπλισμός που διαθέτουμε μας επιτρέπει την αποτελεσματική διάχυση των μικροσταγονίδιων σε όλες τις επιφάνειες αλλά και στον αέρα. 

Απολύμανση Αυτοκινήτων

 

Η Απολυμαντική Απεντομωτική Πάρου προσφέρει την υπηρεσία απολύμανσης αυτοκινήτων με τη μέθοδο του νεφελοψεκασμού για την άμεση απολύμανση.

Απολύμανση με Νεφελοψεκασμό ( Fogger)

Ο νεφελοψεκασμός πραγματοποιείται με ειδική συσκευή η οποία απελευθερώνει στον αέρα το απολυμαντικό υγρό σε μορφή νέφους και εισχωρεί και στα πιο δυσπρόσιτα  σημεία.

Το ψεκαστικό διάλυμα διαχέεται στο χώρο με τη μορφή νέφους πολύ πολύ μικρών σταγονιδίων.

Τα μικροσταγονίδια σε συνδυασμό με τον τρόπο εφαρμογής έχει σαν αποτέλεσμα την εναπόθεση του απολυμαντικού διαλύματος όχι μόνο στις επιφάνειες αλλά ακόμη και στα πιο απρόσιτα σημεία.